ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ελληνική Λύση

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ακόμα και η Κομισιόν δήλωσε «άγνοια» για τις υποτιθέμενες «προτάσεις» της ελληνικής κυβέρνησης προκειμένου να αναχαιτιστεί το κύμα ακριβείας, το οποίο οξύνεται λόγω των εξελίξεων στην Ουκρανία. Την ίδια στιγμή, άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχουν ήδη εφαρμόσει μέτρα για την ανακούφιση νοικοκυριών και επιχειρήσεων, χωρίς να περιμένουν κάποια «έγκριση» από την Κομισιόν.

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι η κυβέρνηση εξαπατά τον ελληνικό λαό προς όφελος κερδοσκόπων και ολιγαρχών, εκμεταλλευόμενη παράλληλα τις ανατιμήσεις για να γεμίσει τα κρατικά ταμεία, αρνούμενη την μείωση της υπέρογκης φορολογίας.

Οι προτάσεις της Ελληνικής Λύσης για άμεση μείωση του ΕΦΚ και του ΦΠΑ σε καύσιμα και βασικά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, καθώς και η πλήρης επαναλειτουργία των λιγνιτικών μονάδων παραγωγής ρεύματος, είναι η μόνη λύση για να σταθεί όρθια η κοινωνία και η πατρίδα. Η άμεση προώθηση των εξορύξεων του ορυκτού μας πλούτου που η ΝΔ έχει σκανδαλωδώς αναστείλει, είναι η αυτονόητη, πατριωτική ενέργεια.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ παρούσα στην μεγάλη πανελλαδική κινητοποίηση Ομοσπονδιών και Σωματείων Εργαζομένων στο Σύνταγμα
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΖΕΛΕΝΣΚΙ