ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ελληνική Λύση

Ελληνική Λύση

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Τη στιγμή που η χώρα πασχίζει να συνέλθει από την οικονομική κρίση της τελευταίας δεκαετίας, η Κυβέρνηση ομολογεί ότι ετησίως χάνουμε δισεκατομμύρια ευρώ από το λαθρεμπόριο πετρελαίου στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών σε σχετική ερώτηση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ , κατά τα έτη 2015-2019 έχουν διακινηθεί λαθραία 1.665.000 λίτρα υγραερίου, 27.000 λίτρα αμόλυβδης βενζίνης και 93.000 λίτρα πετρελαίου κίνησης, αλλά νοθευμένα υγρά καύσιμα!!

Τα εξωφρενικά αυτά νούμερα φυσικά αντιστοιχούν σε τεράστιες απώλειες εσόδων για το κράτος, ενώ ο Υπουργός αποφεύγει να μας απαντήσει τι ποσό από το αστρονομικό συνολικό ποσό των 51.514.107, 9 ευρώ που έχουν καταλογιστεί ως πρόστιμα, έχει πράγματι εισπραχθεί μέχρι σήμερα.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επιμένει πως για να πάει μπροστά ο τόπος, χρειάζεται μια Κυβέρνηση, η οποία και θέλει και μπορεί να λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας. Δυστυχώς η ΝΔ, αποφεύγοντας να μας απαντήσει στο κρισιμότερο των ερωτημάτων, δείχνει να συνεχίζει το καταστροφικό έργο του ΣΥΡΙΖΑ  και των λοιπών κυβερνήσεων τα τελευταία έτη.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΑΡΓΟΣ”