ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ελληνική Λύση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Είναι πλέον επιβεβαιωμένο! Η ΝΔ είναι υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ για το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης που υπέγραψε ο Πρώην Πρωθυπουργός κος Αλέξης Τσίπρας στο Μαρόκο το Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους. Τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν από καιρού συμφωνήσει και γεμίζουν την Ελλάδα με εκατομμύρια λαθρομετανάστες!

Αυτό διαμηνύει ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε ερώτηση του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για την πρόθεση από πλευράς της Κυβέρνησης να ακυρώσει το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης. Ο κος Κουμουτσάκος, σαν να απευθύνεται σε πολίτες που δε βιώνουν καθημερινά το πρόβλημα της λαθροεισβολής, ανέφερε συγκεκριμένα ότι «… οι προβλέψεις του Παγκοσμίου Συμφώνου μπορούν να δώσουν μια νέα ώθηση στις προσπάθειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης  και των κρατών μελών για ουσιαστικότερο διάλογο και αποτελεσματικότερη πολιτική κι επιχειρησιακή συνεργασία με τρίτες χώρες στον τομέα της μετανάστευσης…».

Από τα έως τώρα πεπραγμένα της Κυβέρνησης είχε φυσικά διαπιστωθεί η στήριξη της στους λαθροεισβολείς. Η απόλυτη ταύτιση όμως της Ν.Δ. με το ΣΥΡΙΖΑ στην άκρατη υποδοχή ροών, και την ανεξέλεγκτη αποδοχή και νομιμοποίησή τους αποτελεί μια πολύ δυσοίωνη εξέλιξη, η οποία θα μετατρέψει την Ελλάδα από χώρα κυριαρχίας σε … «χώρο διαμονής».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δείτε την απάντηση εδώ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ “ΚΑΛΥΨΗ” ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΠΟ Ν.Δ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ