ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ “ΚΑΛΥΨΗ” ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΠΟ Ν.Δ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ελληνική Λύση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ “ΚΑΛΥΨΗ” ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΠΟ Ν.Δ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έχοντας επιδοθεί σε μια άνευ ετέρου προσπάθεια τρομοκράτησης των Ελλήνων βουλευτών και πολιτών δια της συνεχούς κατάθεσης μηνύσεων, ο Παναγιώτης Δημητράς … «παρατηρεί» και εκδιώκει κάθε θέση διαφορετική από τη δική του!

Σε αυτή του την αυθαιρεσία φαίνεται πως βρίσκει σύμμαχο και το κυβερνόν κόμμα, το οποίο φαίνεται να «ξεπλένει» τις ελληνοφοβικές συμπεριφορές του αυτοαποκαλούμενου «Προέδρου του Ελληνικού Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι», αφήνοντάς τον να τρομοκρατεί και να ταλαιπωρεί τους Έλληνες που διαφωνούν μαζί του!

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση της Ελληνικής Λύσης για το αν προτίθεται να προστατεύσει το δικαίωμα έκφρασης των βουλευτών από την εργολαβία μηνύσεων του Παναγιώτη Δημητρά προς τους Βουλευτές, ο κος Τσιάρας, Υπουργός Δικαιοσύνης, απάντησε πως «οποιοδήποτε πολίτης μπορεί να θέσει στοιχεία στον αρμόδιο Εισαγγελέα», υπεκφεύγοντας έτσι τεχνηέντως, κι αποφεύγοντας να απαντήσει για το αν επικροτεί ή καταδικάζει την ως άνω πρακτική- τακτική.

Δυστυχώς η φοβική Ν.Δ. επικροτεί δια των παραλείψεών της τον ελληνοφοβικό Δημητρά! Να δηλώσουμε μόνο πως η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ δε φοβάται, δεν τρομάζει και δεν παύει να προασπίζεται τα δικαιώματα των Ελλήνων!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δείτε την απάντηση εδώ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ