ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ “ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ”

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ “ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ”

Με αφορμή την απόδοση ποινών που μόνο ως “χάδια” μπορούν να εκληφθούν στους μπαχαλάκηδες που σπάνε καίνε και καταλαμβάνουν χώρους, αλλά και το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης ετοιμάζεται να εξαγγείλει αυστηροποίηση των ποινών μετά την κοινωνική κατακραυγή, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επισημαίνει τα εξής:

Οι μπαχαλάκηδες που αφέθηκαν ελεύθεροι προκειμένου αύριο να ξανακάνουν με φασιστικό τρόπο τα ίδια, καταστρέφοντας τη δημόσια περιουσία και βάζοντας ανθρώπινες ζωές σε κίνδυνο, αποδεικνύουν την ανεπάρκεια της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει το πρόβλημα!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ εδώ και αρκετούς μήνες μιλά για αυστηροποίηση των ποινών με απόδοση κακουργηματικών κατηγοριών σε εκείνους που λεηλατούν επανειλημμένα δημόσια και ιδιωτική περιουσία, αλλά και δήμευση της δικής τους, εάν το ξανακάνουν για να τελειώσει επιτέλους αυτή η κακόγουστη “πλάκα” σε βάρος των Ελλήνων πολιτών!

Από την κυβέρνηση αφού είδαν και απο-είδαν από την ανικανότητα τους να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, αλλά και από την έλλειψη σοβαρού προγράμματος, αντέγραψαν το πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ! Τους καλωσορίζουμε στην πραγματικότητα!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΒΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΑΟΖ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ κ. ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΣΤΗ ΧΙΟ