ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ κ. ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΣΤΗ ΧΙΟ

Ελληνική Λύση

ΤΡΙΤΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ κ. ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΣΤΗ ΧΙΟ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο τον προπηλακισμό κατά του Υφυπουργού Εργασίας Νότη Μηταράκη χθες το βράδυ στην πόλη της Χίου,αφού η άσκηση βίας μόνο καλά αποτελέσματα δεν παράγει.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που βλέπουμε είναι ότι η αποτυχημένη διαχείριση του λαθρομεταναστευτικού προβλήματος στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου το μόνο που γεννά είναι η αγανάκτηση για τη συστηματική αλλοίωση του πληθυσμού των Ελληνικών Νησιών του Αιγαίου.

Να υπενθυμίσουμε δε πως η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ήταν το μοναδικό κόμμα που είχε προειδοποιήσει για τέτοιου είδους αντιδράσεις και εντάσεις από τους Έλληνες πολίτες.

Καλούμε την κυβέρνηση να λάβει άμεσα μέτρα προκειμένου να εμπεδωθεί στους πολίτες το αίσθημα ασφάλειας που χρειάζεται, αλλά συνιστούμε να μείνουμε μακριά από φαινόμενα βίας, όπως τα χθεσινά, σε βάρος Υφυπουργού της Κυβέρνησης τα οποία και καταδικάζουμε!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ “ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ”
Επόμενο άρθροΘέμα: “Πρόσφυγας διεκδικεί μέσω αγωγής του την καταδίκη του Ελληνικού Δημοσίου και καταβολή αποζημίωσης ύψους 100.000 ευρώ”