ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ελληνική Λύση

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Σήμερα η Νέα Δημοκρατία, δια του κυρίου Στεφανή, ανακοίνωσε τα μέτρα που αφορούν στη διαχείριση των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας. Μέσα σε 10 ημέρες η κυβέρνηση ανέτρεψε τα προηγούμενα μέτρα και ενώ μας έλεγαν ότι όλοι οι λαθροεισβολείς θα πάνε στην ηπειρωτική Ελλάδα, ξαφνικά ανακοινώνουν ότι θα κάνουν κλειστού τύπου hot spots -όπως λένε οι ίδιοι- στα νησιά και πάλι.

Αυτό αποδεικνύεει ότι δεν έχουν σχέδιο και πηγαίνουν στα τυφλά!

Πηγαίνουν ευθεία στα βράχια.

Η μοναδική λύση -αν η Νέα Δημοκρατία μας ακούσει- είναι τα ακατοίκητα νησιά. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να ακούσει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και κάποιους εκ των συμβούλων του, που του το πρότειναν.

Ακατοίκητα νησιά – διακοπή χορήγησης επιδομάτων – κλείσιμο των ΜΚΟ για να τελειώσει αυτή η ιστορία που διαλύει τη χώρα, διαφορετικά η Νέα Δημοκρατία θα είναι σαν να συνεργεί -ως ηθικός αυτουργός- σε ένα έγκλημα, γιατί κάθε εβδομάδα σχεδιάζουν, αλλά ποτέ δε μπορούν να εφαρμόσουν κάτι λογικό!

Και ο “φερετζές” στην ιστορία αυτή που εκτυλίσσεται με την ανικανότητα της κυβέρνησης, είναι ότι σε κάθε hot spot αποφάσισε η κυβέρνηση να κάνει τζαμιά!

Ενώ, λοιπόν, η Ελλάδα γιορτάζει με την κ. Αγγελοπούλου το 1821 και την έξοδο από την χώρα των ισλαμιστών – Μουσουλμάνων, η Νέα Δημοκρατία βάζει τα τζαμιά στην Ελλάδα. Νέα τζαμιά και εν λειτουργία πλέον!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Αναθεώρηση Συντάγματος
Επόμενο άρθροΚώστας Χήτας – Αναθεώρηση Συντάγματος