ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Με αφορμή τη δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη αναφορικά με τις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας, ότι “και οι δύο πλευρές πρέπει να δείξουν καλή θέληση”, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επισημαίνει τα εξής:
Η δήλωση αυτή του κ. Μητσοτάκη που έγινε μετά την ανακοίνωση της Τουρκίας, στην οποία αναφέρεται η πρόθεση της να κάνει γεωτρήσεις σε απόσταση αναπνοής από την Κρήτη στις αρχές του νέου έτους, ήταν απολύτως άστοχη -για να μην πούμε επικίνδυνη, στα όρια του Εθνικού εγκλήματος!
Η Ελλάδα οφείλει μέσα στις επόμενες 32 ημέρες που απομένουν, να καταθέσει συντεταγμένες στον ΟΗΕ αν δεν θέλει να χάσει το Καστελόριζο, κάνοντας τις επόμενες γενιές να μιλούν για απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας νοτίως του νησιού αυτού, επιβεβαιώνοντας με έμπρακτο τρόπο τις ιταμές διεκδικήσεις των Τούρκων!
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ