ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΑΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΦΡΑΓΚΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Ελληνική Λύση

ΤΡΙΤΗ 04 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΑΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΦΡΑΓΚΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Με συνεχείς παρεμβάσεις του ο Ευρωβουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και του ECR Εμμανουήλ Φράγκος (Φραγκούλης) ζητάει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καταθέτοντας σειρά γραπτών ερωτήσεων, να λάβει άμεσα μέτρα στα θέματα της ανεργίας, της υγείας, της απορρόφησης των κονδυλίων του ΕΣΠΑ και της ενεργειακής επάρκειας της Ένωσης.

Ο κος Φράγκος αναφέρεται στα «Δυσανάλογα αυξημένα τα ποσοστά της ανεργίας στην Ελλάδα σε σχέση με τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο», καταγγέλλει την «ανισότητα πρόσβασης στις υπηρεσίες υγείας και στην υγειονομική περίθαλψη», ενώ αναδεικνύει τα «Προβλήματα στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ 2014-2020» και συσχετίζει τις «Εξελίξεις στο Ιράν και ενεργειακή επάρκεια της Ε.Ε.».

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επιμένει πως έχει έρθει στο πολιτικό προσκήνιο για να ανεβάσει την Ελλάδα ψηλά! Κι αυτό αποδεικνύει καθημερινά και στο εθνικό αλλά και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ερώτηση για Υγεία

Ερώτηση για ΕΣΠΑ

Ερώτηση για Ενέργεια

Ερώτηση για Ανεργία

Προηγούμενο άρθροΘέμα: “Αναβάθμιση λιμένων Πιερίας (Μεθώνης, Πύνδας, Παραλίας, Γρίτσας, Πλαταμώνα)”
Επόμενο άρθροΘέμα: “Αλιευτικές ζώνες στο Αιγαίο”