ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ “ΣΧΕΔΙΟ – ΦΟΥΣΚΑ” ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ”

Ελληνική Λύση

ΠΕΜΠΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ “ΣΧΕΔΙΟ – ΦΟΥΣΚΑ” ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ”

Με αφορμή τις νέες καταδρομικές επιθέσεις “μπαχαλάκηδων”, που είχαν ως αποτέλεσμα την καταστροφή δεκάδων καταστημάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εν μέσω μάλιστα εορταστικής περιόδου, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επισημαίνει τα εξής:

Ο επιτυχημένος κατά τα ΜΜΕ και αποτυχημένος κατά τους πολίτες κ. Χρυσοχοΐδης αποδείχθηκε “λίγος” για την πάταξη της ανομίας, αφού οι πολίτες είναι απροστάτευτοι, με τις περιουσίες τους να βρίσκονται στο έλεος των “μπαχαλάκηδων” που εξακολουθούν να τρομοκρατούν και να λεηλατούν ανενόχλητοι!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επιμένει πως ο τρόπος αντιμετώπισης είναι η άμεση σύλληψη, αυτών που καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία, η μετατροπή της πλημμεληματικής κατηγορίας της λεηλασίας σε κακούργημα και δήμευση των περιουσιών στοιχείων των “μπαχαλάκηδων” αντίστοιχης αξίας με τις καταστροφές που έχουν προκαλέσει!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: “Νέα μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΜΠΕ) του τμήματος Μεταμόρφωση – Υλίκη του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ”
Επόμενο άρθροΘέμα: “Διαδικτυακή απάτη μέσω e-mail με φερόμενο αποστολέα την Ελληνική Αστυνομία”