ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΙΡΑΚ

Ελληνική Λύση

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΙΡΑΚ

Ο πρόεδρος της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ » Κυριάκος Βελόπουλος, επεσήμανε στη Βουλή, το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, εδώ και δεκαπέντε μέρες, Έλληνες οδηγοί φορτηγών στα σύνορα Ιράκ – Τουρκίας, στους οποίους οι τουρκικές αρχές δεν χορηγούν άδεια διέλευσης.

Ο κ. Βελόπουλος, ανάφερε, πως οι οδηγοί βρίσκονται στο έλεος του τουρκικού αυταρχισμού, καθώς οι αρχές της γείτονος χώρας, επικαλούνται υγειονομικούς λόγους, αλλά αρνούνται να προχωρήσουν σε εξετάσεις για τον κοροναϊό.

Με εντολή του προέδρου, ο βουλευτής και εκπρόσωπος του κόμματος στο Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής κ. Αντώνης Μυλωνάκης, επικοινώνησε με το υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο ενημέρωσε, ότι έχει προβεί σε διαβήματα στην Άγκυρα και τη Βαγδάτη, χωρίς όμως αποτελέσματα εξ αίτιας της τουρκικής αδιαλλαξίας και ότι τώρα το πρόβλημα αναλαμβάνει να επιλύσει η Μονάδα Διαχείρισης κρίσεων, η οποία και μετά τη παρέμβαση του πρόεδρου της “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ” θα αναλάβει όλες τις πρωτοβουλίες προκειμένου να επιλύσει το πρόβλημα των Ελλήνων αυτοκινητιστών.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΌλοι πλέον συμφωνούν με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ! Δημιουργία ΔΟΜΩΝ σε ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΝΗΣΙΑ σκέφτεται η ΝΔ.
Επόμενο άρθροΒασίλης Βιλιάρδος – Σ/Ν Υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής 11/03/2020