ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΩΣ «ΝΕΟΣ ΝΕΡΩΝΑΣ» ΣΕ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ;

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΩΣ «ΝΕΟΣ ΝΕΡΩΝΑΣ» ΣΕ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ;

Έπειτα από συνεχείς καταγγελίες πολιτών, κυρίως από τα νησιά όπου υπάρχουν hot spot, προς την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ αναφορικά με την ελεύθερη κυκλοφορία λαθρομεταναστών στις πόλεις, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την δημόσια υγεία, επισημαίνουμε τα εξής:

Όσο οι Έλληνες μένουμε σπίτι, όσο οι ιερείς διώκονται ποινικά με την αυτόφωρη διαδικασία επειδή προχώρησαν σε Θεία Μετάληψη πιστών- την οποία κάποιοι αποκαλούν «καταστροφικό λάθος», όσο η Αστυνομία περικυκλώνει ναούς, και οι πιστοί καθίστανται κατηγορούμενοι σε ποινικές δικογραφίες…την ίδια στιγμή, τα παράνομα τζαμιά εξακολουθούν να λειτουργούν, οι λαθρομετανάστες κάνουν ανενόχλητοι βόλτες στα νησιά, κυκλοφορούν κατά ομάδες, παίζουν ομαδικά αθλήματα, χωρίς να τους επιβάλλεται καμία ποινή, ούτε καν σύσταση!

Να υπενθυμίσουμε στη Νέα Δημοκρατία ότι είναι Κυβέρνηση των Ελλήνων, κι άρα αυτούς πρέπει να προστατεύει! Εμείς δε θα γίνουμε συνένοχοι στο έγκλημά της, δε θα γίνουμε –σαν  κι αυτήν- “επίδοξοι Νέρωνες” που θα αφανίσουν τα παιδιά τους!

Η Νέα Δημοκρατία επέτρεψε με νόμο να βρίζουν και να λοιδορούν την ορθόδοξη πίστη μας. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ αυτό τον άθλιο και ρατσιστικό νόμο θα καταργήσει!

Τέλος, αν για την Νέα Δημοκρατία τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορωναϊού δεν ισχύουν για ΟΛΟΥΣ, τότε για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ αυτά δεν ισχύουν καθόλου!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: “Αναβίωση ιδιωτικών μικρών επιχειρήσεων Ραφής Στολών και Ενδυμάτων αλλά και Δημοτικών Επιχειρήσεων χάριν της παραγωγής υλικού προστασίας της Δημόσιας Υγείας”
Επόμενο άρθροΘέμα: “Αναστάτωση στη Σαμοθράκη”