ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

ΤΡΙΤΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

Ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος, συνοδεία βουλευτών και στελεχών του κόμματος, θα περιοδεύσει στο νησί της Σάμου την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021.

Ειδικότερα, την Πέμπτη το πρωί στις 10 ο κος Βελόπουλος θα επισκεφθεί την αγορά του Πυθαγόρειου, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους του νησιού, ακολούθως στις 11 το πρωί θα μεταβεί στο hot spot στην περιοχή Ζερβού, όπου θα κάνει αυτοψία στο χώρο, ενώ θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους.

Στις 12:30 το μεσημέρι ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ θα μεταβεί στην πόλη της Σάμου όπου θα περιοδεύσει στην κεντρική αγορά του νησιού και στην συνέχεια θα επισκεφθεί την πυροσβεστική υπηρεσία του νησιού, τη Λιμενική αρχή, αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση της Σάμου.

Νωρίς το απόγευμα, ο κ. Βελόπουλος θα βρίσκεται στο Βαθύ της Σάμου, ενώ στις 18:00μμ θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ (Ξενοδοχείο “ΑΙΟΛΙΣ” – Θεμιστοκλή Σοφούλη 33, Βαθύ Σάμου 2273028904).

Την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 ο κ. Βελόπουλος θα επισκεφθεί το Καρλόβασι, όπου θα συναντηθεί με κατοίκους της περιοχής, ενώ νωρίς το μεσημέρι θα αναχωρήσει από το νησί.

Προηγούμενο άρθροΒασίλης Βιλιάρδος – Ολομέλεια 27/07/2021
Επόμενο άρθροΘέμα: Αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας για την εγκατάσταση 13 ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη