ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Ελληνική Λύση

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη περιοδεία του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκου Βελόπουλου σε Ηράκλειο και Χανιά Κρήτης την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020.

Κατά την διάρκεια παραμονής του στο νησί ο Πρόεδρος κ. Βελόπουλος, εγκαινίασε τα γραφεία του κόμματος στην πόλη του Ηρακλείου, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής που τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

Κατά τη δεύτερη ημέρα περιοδείας του, ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ βρέθηκε στην πόλη των Χανίων,όπου έκανε βόλτα στην αγορά συνομιλώντας  με εμπόρους της πόλης για τα προβλήματα του κλάδου τους, ενώ νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε ομιλία σε  μεγάλη συγκέντρωση στο εργατικό κέντρο Χανίων.

Κατηγόρησε για φιλο-οθωμανισμό το πολιτικό σύστημα της χώρας με αφορμή την κατάσταση στα Ελληνοτουρκικά, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε  στο λαθρομεταναστευτικό!

Τόνισε  την ανάγκη θωράκισης των συνόρων σε στεριά και θάλασσα, εξέφρασε την ανάγκη να κλείσουν όλες οι ΜΚΟ, που δεν έχουν καταγραφεί και να υπάρξει αυστηροποίηση των ελέγχων σε όσες ΜΚΟ έχουν καταγραφεί, αλλά και κατασκευή υποδομών σε ακατοίκητα νησιά για όσους παρανόμως μπαίνουν στη χώρα προκειμένου να ανασάνουν οι νησιώτες.

Στο θέμα της Novartis χαρακτήρισε όλο το θέμα των προστατευόμενων μαρτύρων και της Novartis ως απόπειρα αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών, λέγοντας χαρακτηριστικά …” μας βομβαρδίζουν 20 μέρες με την υπόθεση novartis και σε λίγο άλλες τόσες με τα USB του Βαρουφάκη”.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και για τον υπό κατασκευή  Βόρειο οδικό άξονα της Κρήτης , κατηγορώντας την κυβέρνηση για την πρόθεση της να επιβάλλει διόδια, κάτι που έχει εξοργίσει ιδιαίτερα τους πολίτες του νησιού.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΟ Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος στην Κρήτη
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΕΡΙ ΜΟΡΙΑΣ