ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Ελληνική Λύση

ΤΡΙΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Ο ειδικός εισηγητής του ΟΗΕ κ. Μοράλες καλεί την Ελλάδα «να σταματήσει τη βία κατά των μεταναστών» που βρίσκονται στην … Τουρκία και επιχειρούν να εισβάλουν στα σύνορα και να «προστατέψει» όσους λαθραία εισέβαλαν.

Ο κ. Μοράλες δεν μας λέει βέβαια τίποτα για την κραυγαλέα απραξία του ΟΗΕ σχετικά με την καταπάτηση των περιουσιών και των δικαιωμάτων των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου,τίποτα για την τόσα χρόνια κατοχή του βορείου τμήματος της Κύπρου από τους Τούρκους.

Να υπενθυμίσουμε ότι,οι μετανάστες έχουν γίνει πολιτικό «εργαλείο» στα χέρια της Τουρκίας που τους στέλνει να εισβάλουν παράνομα στο έδαφος μας για να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα μας. Η προστασία των συνόρων είναι αναφαίρετο και πρωταρχικό δικαίωμα της Ελλάδας και της Ε.Ε. σύμφωνα μάλιστα με την τελευταία απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το οποίο δεν λαμβάνει υπόψη του ο εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ.

Η Ελλάδα δέχεται οργανωμένη εισβολή λαθρομεταναστών στα σύνορα μας στον Έβρο και αντί να «τραβήξει το αυτί» του Ερντογάν που καταπατά το διεθνές δίκαιο, τα βάζει με την Ελλάδα.

Ο κ. Μοράλες που κατάγεται από τη Χιλή καλό θα είναι να ερευνήσει τις κατάφωρες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα του, όπως λέει ο ΟΗΕ.

Πρέπει να ξέρει ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί…

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ
Επόμενο άρθροΘέμα: “Ανεπάρκεια υλικών για την προστασία της υγείας των ιατρών και νοσηλευτών του ΕΣΥ λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού”