ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΚΥΣΟΙΠ) ΓΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”

Ελληνική Λύση

Ελληνική Λύση

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Φαίνεται πως το ξεπούλημα «φιλέτων» του Ελληνικού Δημοσίου καλά κρατεί, αφού το μόνο που τελικά αποφασίστηκε στην σύσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών παρουσία, μάλιστα, του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη, ήταν το ξεπούλημα του 30% που κατέχει το Ελληνικό Δημόσιο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», «βαφτίζοντας» την απόφαση αυτή ως “αναπτυξιακό εργαλείο της οικονομίας”!

Επένδυση για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ δεν είναι η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας για την εξυπηρέτηση … “μη δημόσιων” συμφερόντων, αλλά η αξιοποίηση του κρατικού πλούτου, με επενδυτή το ίδιο το κράτος.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: “Δημογραφικό”
Επόμενο άρθροΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ! Η ΕΥΡΩΠΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ