ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ! Η ΕΥΡΩΠΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ελληνική Λύση

Ελληνική Λύση

 

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Πλήρως επαληθεύεται ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος ως προς τις καταγγελίες του ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση χρηματοδοτεί πολλαπλώς επί της ουσίας τους λαθροεισβολείς στη χώρα μας! Η επιβεβαίωση ήρθε έπειτα από την σχετική ερώτησή του προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με αφορμή τη φιλοξενία σε εννέα υπερπολυτελείς ξενοδοχειακές  μονάδες, πλησίον του χιονοδρομικού κέντρου της Βασιλίτσας Γρεβενών, περίπου 700 λαθρομεταναστών διαφόρων εθνικοτήτων.

Στην απάντησή του ο Υπουργός επιβεβαίωσε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χρηματοδοτεί αφ’ ενός το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης- ώστε να καλυφθούν οι δαπάνες μίσθωσης των υπερπολυτελών ξενοδοχείων, αφ΄ ετέρου δε την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ- ώστε να τους χορηγηθεί οικονομικό βοήθημα.

Όταν η Ευρώπη πληρώνει τα έξοδα των λαθροεισβολέων, πώς μετά η Κυβέρνηση στηρίζεται σε αυτήν για την διακοπή των ανεξέλεγκτων ροών στη χώρα μας; Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επιμένει! Τα χρήματα της Ε.Ε πρέπει να πηγαίνουν στους Έλληνες πολίτες και όχι τους Λαθροεισβολείς!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δείτε την ερώτηση εδώ

Δείτε την απάντηση του αρμόδιου υπουργείου εδώ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΚΥΣΟΙΠ) ΓΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”
Επόμενο άρθροΕΡΩΤΗΣΗ “ΒΟΜΒΑ” ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ