ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠ.ΕΞ. ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ

Ελληνική Λύση

Ελληνική Λύση

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τη συνάντηση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών κ. Δένδια με τον Γερμανό ομόλογό του σήμερα στην Γερμανική πρωτεύουσα, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επισημαίνει τα εξής :

Ο κ. Δένδιας χωρίς πλέον να κρατά τα προσχήματα “επέδωσε τα διαπιστευτήρια” του στην “ηγεμονία” της Γερμανικής κυβέρνησης στα Ελληνικά πράγματα. Τούτο δε αφού πρώτον, αποδέχτηκε ότι το κράτος έχει συνέχεια και δεν θα προκαλέσει η κυβέρνηση της ΝΔ θέμα με τη συμφωνία των Πρεσπών και δεύτερον ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι “αποθήκη” ψυχών στο καυτό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης στη χώρα μας.

Όλα αυτά προκειμένου να “κοιμούνται” ήσυχοι οι Γερμανοί πολίτες σε βάρος των Ελλήνων!

Για τις υπηρεσίες αυτές το μόνο που “εισέπραξε” ήταν απλά η …  δια λόγου “αλληλεγγύη” της Γερμανίας στις προκλήσεις των Τούρκων σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, την ώρα που η ίδια η Γερμανία έχει επιλέξει ως στρατηγικό εταίρο την Τουρκία με “χρυσά” συμβόλαια στον επενδυτικό τομέα!

Μάλιστα, ως ένδειξη καλής θέλησης απέναντι στο Γερμανό ομόλογό του,  ο κ. Δένδιας “ξέχασε” να αναφέρει τόσο τις Ελληνικές αξιώσεις για πολεμικές αποζημιώσεις της Γερμανίας στη χώρα μας , όσο και το κατοχικό  δάνειο και τα αρχαία που εκλάπησαν από τη χώρα μας κατά τη διάρκεια της Γερμανικής κατοχής!

Τελικά για άλλη μια φορά έγινε αυτό που η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ φωνάζει εδώ και καιρό! Οι Γερμανοί με τα δικά τους συμφέροντα και η Ελλάδα πραγματικά μόνη!

Κρίμα που η Κυβέρνηση αρνείται να δει την ωμή αλήθεια!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: “Απόπειρα βιασμού νοσηλεύτριας στην Ορεστιάδα από “ασυνόδευτους ανηλίκους””
Επόμενο άρθροΘέμα: “Έλλειψη παιδιάτρου στο Κέντρο Υγείας Ροδόπολης”