ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Κατά το διήμερο 14 & 15 Ιανουαρίου 2023 διενεργήθηκε το πρώτο τακτικό συνέδριο της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ», με τη θερμότατη συμμετοχή συνέδρων και παρατηρητών.

Διά της παρούσας, η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου προβαίνει στην ανακοίνωση των κάτωθι αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών:

  1. A) Εγκρίθηκαν ομόφωνα όλες οι αποφάσεις της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, η οποία διοίκησε το Κόμμα έως και σήμερα, καθώς και του Προέδρου του Κόμματος, με την παράλληλη απαλλαγή των δύο συγκεκριμένων οργάνων του Κόμματος από κάθε ευθύνη.

Β) Επανεκλέγη ομόφωνα ο κύριος Κυριάκος Βελόπουλος ως Πρόεδρος του Κόμματος.

Γ) Εξελέγη η κυρία Δήμητρα Κρητικού ως Αντιπρόεδρος του Κόμματος.

Δ) Εκλέχθηκαν οι κάτωθι υποψήφιοι ως μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος, κατά τη σειρά εκλογής τους:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

1 Κομνηνός Γεώργιος
2 Ζεϊμπέκης Νικόλαος
3 Καρακατσάνης Δημήτριος
4 Ελευθεράκης Αθανάσιος
5 Πιπεργιάς Δημήτριος
6 Μιχαηλίδου Μαργαρίτα
7 Παπαδημητρίου Γεώργιος
8 Δημητράντζου Βασιλική
9 Παπουλίδης Θεόδωρος
10 Σταμπολίου Στέφανος
11 Κανιώρος Κωνσταντίνος
12 Τσιούμας Λεωνίδας

 

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

1 Τρεμπελή Δήμητρα
2 Παπουτσής Κωνσταντίνος
3 Ντόνας Αλέξιος
4 Χειμωνίδου Κατίνα
5 Κετικίδης Αστέριος
6 Δεληγιαννίδης Γεώργιος
7 Αντωνίου Δήμητρα
8 Γραμματικόπουλος Αδάμ
9 Ταρκαζίκης Ιωάννης
10 Καυχίτσας Παναγιώτης
11 Μόσχου Βασίλειος
12 Παλιοβάιος Αθανάσιος

 

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα στελέχη, μέλη και φίλους του Κόμματος που συμμετείχαν με ζέση στο πρώτο τακτικό συνέδριο του Κόμματος, να ευχηθούμε στα εκλεγέντα όργανα δύναμη και καλούς αγώνες και να μεταφέρουμε το μήνυμα που διατρανώθηκε στο Συνέδριο:

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ήρθε για να κατατροπώσει το σαθρό πολιτικό κατεστημένο της χώρας και να αλλάξει την Ελλάδα, με πρόταγμα το βασικό της σύνθημα, ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: “Στον αέρα” βρίσκονται οι χημειοθεραπείες 120 ογκολογικών ασθενών λόγω έλλειψης φαρμάκων και φαρμακοποιών στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο “Μεταξά” του Πειραιά
Επόμενο άρθροΘέμα: Ερωτήματα σχετικά με τα προγράμματα Πιστοποιητικού Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας (άρθρο 99 του ν. 4957/2022)