ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΩΝ ΡΟΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνική Λύση

Ελληνική Λύση

 

ΠΕΜΠΤΗ 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως η  Νέα Δημοκρατία  δεν έχει σχέδιο για τίποτα! Έπειτα από την σημερινή διυπουργική σύσκεψη στο Μαξίμου για τους λαθρομετανάστες, κι ενώ έχουν προηγηθεί πολλές ακόμα για το ίδιο θέμα,  η μόνη απόφαση που πήραν ήταν να μεταφέρουν στην ηπειρωτική χώρα όλους όσους παράνομα έρχονται στην Ελλάδα!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ προτείνει την αντιγραφή του μοντέλου της Αυστραλίας, δηλαδή την επιστροφή των λαθροεισβολέων στις χώρες τους  κι όχι την «διασπορά» τους στην ηπειρωτική χώρα!

Ζητάμε από τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να αποχωρήσει τώρα από την Συμφωνία του Μαρόκου που υπέγραψε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την οποία όλοι οι λαθροεισβολείς «βαφτίζονται μετανάστες»!

Δηλώνουμε δε τέλος, ότι συσκέψεις χωρίς μια λύση μας οδηγούν σε σκέψεις ότι η Νέα Δημοκρατία είναι -και στο θέμα των λαθροεισβολέων- ίδια με τον ΣΥΡΙΖΑ … «Ελληνοφοβική».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: “Συντήρηση-ανάδειξη-φύλαξη και διασφάλιση του ιστορικού και διπλωματικού αρχείου του ελληνικού υπουργείο των εξωτερικών”
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΡΗΚΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ