ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΑΥΣΗ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

Ελληνική Λύση

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια για οριστική παύση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στην Ελλάδα αλλοδαπών  και την επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού με τα σχετικά κονδύλια, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ λέει τα εξής:

Επιτέλους η ΝΔ άκουσε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ! Επιτέλους αποκαλύπτεται η έλλειψη προγράμματος της ΝΔ και αντιγραφή του προγράμματος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ!

Κάθε χρόνο τα τελευταία 20 χρόνια ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έδιναν 500 εκ ευρώ για την περίθαλψη αλλοδαπών, δηλαδή μέσα σε 20 χρόνια, “πετάχτηκαν” 10 δις ευρώ που δεν αφορούν Έλληνες πολίτες! Είναι όλοι ( ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ) ηθικοί αυτουργοί, αυτού του οικονομικού εγκλήματος.

Ο Υπουργός Υγείας προέβη στη δήλωση αυτή, δίχως να μας απαντήσει τι θα κάνει με τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθροεισβολείς που είναι ήδη στη χώρα μας. Το μέτρο αυτό όπως εξαγγέλθηκε είναι ημιτελές, τη στιγμή που η  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ λέει, ότι το μόνο μέτρο είναι να φύγουν όλοι οι λαθροεισβολείς από τη χώρα!

Και στο τελευταίο ερώτημα που πρέπει να απαντήσει ο Υπουργός Υγείας, είναι τι θα κάνει με τους κατοίκους βαλκανικών χωρών (Βουλγαρία, Αλβανία, Ρουμανία) οι οποίοι μέσω διακρατικών συμφωνιών έρχονται στην Ελλάδα, απολαμβάνουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και μετά φεύγουν επιβαρύνοντας επίσης τον κρατικό προϋπολογισμό!

Μέχρι πότε οι Έλληνες πολίτες θα πληρώνουν για περίθαλψη άλλων, όταν πολλές φορές οι ίδιοι δεν έχουν πρόσβαση ούτε στα απολύτως απαραίτητα;

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΔ – ΑΣΥΛΟ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ – ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ