ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ «ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ» ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ «ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ» ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Οι μάχες δίνονται για να κερδίζονται! Και η μάχη που έδωσε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, κερδήθηκε από όλους τους Έλληνες, για τον ηρωικό λαό της Αρμενίας!

Μετά από Επιστολή-αίτημα του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκου Βελόπουλου προς τον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Βουλής και όλους τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων, μπήκε φρένο στην κύρωση του «μνημονίου κατανόησης» μεταξύ Ελλάδος και Αζερμπαϊτζάν, για το οποίο είχε ορισθεί συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή για την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020.

Η εν λόγω Επιτροπή τελικώς ακυρώθηκε, αποδεικνύοντας έτσι ότι χαμένες είναι μόνο οι μάχες που δεν δόθηκαν ποτέ. Και οι μάχες της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για τα εθνικά μας δίκια, είναι ακόμα στην αρχή.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: “Υποστελεχωμένη η Μ.Ε.Θ. στο Νοσοκομείο Ρόδου”
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ (ΜΚΟ)