ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ

Οι προβλέψεις θεσμών για πρωτογενές έλλειμμα 7% για το 2021, επιβεβαιώνουν την θέση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ότι ο προϋπολογισμός που κατέθεσε η κυβέρνηση και προέβλεπε πρωτογενές έλλειμμα 3,88% ήταν εκτός πραγματικότητας.

Αντί λοιπόν η κυβέρνηση να αλλάξει πλεύση στην οικονομική πολιτική και να υιοθετήσει τις προτάσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για την παραγωγική ανασυγκρότηση της πατρίδας, αναλώνεται στην επικοινωνιακή αντιμετώπιση της κατάρρευσης και τα ευχολόγια περί ρυθμό ανάπτυξης το δ´τρίμηνο του 2021!

Οφείλουν λοιπόν να αναλάβουν δράση για την αποφυγή της απόλυτης καταστροφής, αντί να προσπαθούν να την εξωραΐσουν με επικοινωνιακά τεχνάσματα και «αισιόδοξες προβλέψεις», παράγοντας χρέος αντί για πλούτο!

Εάν η κυβέρνηση δεν σοβαρευτεί και δεν εφαρμόσει άμεσα το οικονομικό πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής, επανεκκίνηση της βιομηχανίας, εθνικό προστατευτισμό και οικονομικό πατριωτισμό, οι συνέπειες θα είναι ασύλληπτες και δεν θα επηρεάσουν μόνο την οικονομία και την κοινωνία, αλλά πολύ φοβόμαστε, και την πορεία των εθνικών μας θεμάτων. Αυτό, η Ελληνική Λύση θα το αποτρέψει με κάθε τρόπο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Τριμερής στρατιωτική συνεργασία μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Σερβίας
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ SELF TEST