Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2026
Αρχική Δελτία Τύπου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 09 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2026

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης όντως σε νεαρή ηλικία ήταν στο ΠΑΣΟΚ μαζί με εμβληματικές προσωπικότητες, όπως ο αείμνηστος Μιχάλης Χαραλαμπίδης, από όπου και αποχώρησε μαζί με πλήθος πραγματικών πατριωτών βλέποντας την αρνητική μετάλλαξη του.

Σε αντίθεση με τον κ. Α. Γεωργιάδη, ο οποίος στα νιάτα του γυρόφερνε με φασίστες και ναζιστές, ενώ και σήμερα ακολουθεί την ίδια τακτική, με βάση τις αυταρχικές, αντιδημοκρατικές και ανθελληνικές αποφάσεις που λαμβάνει η κυβέρνηση του. Εξ’ άλλου ο φασισμός και ο ναζισμός είναι κυρίως, «νοοτροπία».

ΥΓ. Ο τελευταίος που δικαιούται να κατηγορεί άλλους για «σχέσεις με την Κίνα», είναι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Του υπενθυμίζουμε μόνο μια λέξη: Huawei.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΜαρία Αθανασίου – Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων 09/02/2026
Επόμενο άρθροΘέμα: Υπολειτουργία του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λευκίμμης Νεοχωρίου στη Νότια Κέρκυρα λόγω σοβαρών ελλείψεων σε εκπαιδευτικό προσωπικό