ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΟΥ “ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΑΠΙΛΑ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ”, ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΛΗΡΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΟΥ “ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΑΠΙΛΑ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ”, ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΛΗΡΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ αποχωρεί από την ψήφιση του νομοσχεδίου για την υγεία που όζει παλαιοκομματική σήψη, καθώς οι καταγγελίες της επιβεβαιώθηκαν ακόμα και από τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης, οι οποίοι τις υιοθέτησαν πλήρως αντιγράφοντας τες στις σημερινές τους ομιλίες.

Επιβεβαίωσαν όσα έλεγε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ για την πανδημία, την αποτυχία διαχείρισης της και την μετατροπή ενός νομοσχεδίου για την υγεία σε «πολυνομοσχέδιο ρουσφετιών» και «εξυπηρέτησης» επιχειρηματικών συμφερόντων.

Η σκανδαλώδης και ύποπτη σύμβαση με την Palantir, η μη ενημέρωση της Βουλής από επιστήμονες και θεσμικούς για την πανδημία, η κατεπείγουσα κατάθεση του «νομοσχεδίου εξυπηρέτησης συμφερόντων», επιβάλλουν την αποχώρηση μας, προκειμένου να μην νομιμοποιήσουμε αυτή την κακοποίηση του ίδιου του πολιτεύματος.

Οι κύριοι Τσιπρας και Βαρουφάκης που ενώ μέχρι πρότινος μας αμφισβητούσαν, σήμερα μας αντέγραψαν πλήρως. Τους επιτρέπουμε να υιοθετούν το πρόγραμμα μας ελλείψει δικού τους, διότι για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, προέχει το καλό της πατρίδας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΑΝΑΛΩΔΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
Επόμενο άρθροΘέμα: Οι χαμένες ευκαιρίες για τη χώρα μας από το πρόγραμμα της Ε.Ε. “SURE”