ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ελληνική Λύση

ΤΡΙΤΗ 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Μητσοτάκη είναι η ιδεοληψία της «αριστεράς και της προόδου», επιχειρώντας «εισπήδηση» στην «κεντροαριστερά» που οραματίζεται ο ίδιος.

Μπερδεύοντας έννοιες και όρους, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι «ασφυκτιά» ως αρχηγός της Ν.Δ.

Χαρακτήρισε «προοδευτικό» το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα αφού όμως πρώτα η κυβέρνηση του φτωχοποίησε τους Έλληνες!

Χαρακτήρισε «πρόοδο» την προστασία του εισοδήματος από τις ανατιμήσεις αφού η κυβέρνηση του έκανε την Ελλάδα «πρωταθλήτρια» στην ακρίβεια.

Χαρακτήρισε «προοδευτική» την «ανάδειξη» της χώρας στο εξωτερικό, αφού πρώτα την διέσυρε καθιστώντας την παγκόσμια πρωταθλήτρια χρέους!

Χαρακτήρισε «πρόοδο» την καταπολέμηση της ανεργίας, αφού η κυβέρνηση του και οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ «έδιωξαν» 700.000 ελληνόπουλα στο εξωτερικό!

Χαρακτήρισε «προοδευτική» την «πράσινη ανάπτυξη», αφού πρώτα ο ίδιος «έθαψε» τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου και λιγνιτών για να κερδίζουν από το «πράσινο ιδεολόγημα» οι Γερμανοί και οι ολιγάρχες «φίλοι» του.

Για εμάς, «προοδευτικό», είναι ό,τι είναι αληθές και εθνικό.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ
Επόμενο άρθροΘέμα: Τεράστιες ζημιές στις καλλιέργειες φιστικιού των Σερρών από τον κυκλώνα “Μπάλο”