ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ

Ελληνική Λύση

ΤΕΤΑΡΤΗ 04 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ”

Η Σύνοδος των Πρυτάνεων απέρριψε την πρόταση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ περί δημιουργίας ειδικού σώματος για την φύλαξη των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και την προστασία ακαδημαϊκών και σπουδαστών.

Οι Πρυτάνεις μας ως παιδαγωγοί φοιτητών και όχι παραβατικών, παρακρατικών και τραμπούκων, οφείλουν να αποβάλλουν την φοβία τους αλλά και τις τυχόν εξαρτήσεις τους ελέω της -μοναδικής παγκοσμίως- διαδικασίας εκλογής τους από τους φοιτητές και να διαφυλάξουν το ύψιστο αγαθό της ζωής και την δημόσια περιουσία.

Εάν διστάζουν να πράξουν το αυτονόητο, τότε ας αντικατασταθούν, μαζί με τον τρόπο εκλογής τους. Οι ίδιοι και η κυβέρνηση πλέον φέρουν ακεραία την ευθύνη.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Άνευ μισθοδοσίας νέα στελέχη ΟΒΑ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΗ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ