ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ “ΚΥΡΩΣΕΙΣ” ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ελληνική Λύση

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ “ΚΥΡΩΣΕΙΣ” ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Οι διαρροές των κυβερνητικών προθέσεων περί επιβολής κυρώσεων στους μη εμβολιασμένους Έλληνες πολίτες, αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός αντί να ενώνουν, διχάζουν τους Έλληνες.

Τεκμηριώνει όμως και την πλήρη ανικανότητα της κυβέρνησης η οποία καταφεύγει σε καλλιέργεια κοινωνικού αυτοματισμού μέσω αντιδημοκρατικών ενεργειών για να μετακυλήσει τις ευθύνες της σε πολίτες και επιτηδευματίες.

Την ώρα που η αγορά βιώνει μία πρωτοφανή κρίση εξαιτίας των οριζόντιων απαγορεύσουν σε οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα, η κυβέρνηση θέλει να μετατρέψει τους επαγγελματίες σε πορτιέρηδες, μειώνοντας έτσι τον ήδη πενιχρό κύκλο εργασιών τους.

Μία κυβέρνηση που καταφεύγει στον διχασμό, τον κοινωνικό αυτοματισμό που αναπόφευκτα επιφέρει κοινωνική ανωμαλία, είναι μία επικίνδυνη κυβέρνηση.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΟΥΖΕΝΙΔΗ
Επόμενο άρθροΚατάθεση στεφάνου από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στις εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα της Υπάτης