ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΟΥΖΕΝΙΔΗ

Ελληνική Λύση

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΟΥΖΕΝΙΔΗ

Η εξέλιξη με την προστασία από τους πιστωτές που ζήτησε ο όμιλος Μουζενίδη, ένας όμιλος στον οποίο στηρίζεται η τουριστική βιομηχανία της Βορείου Ελλάδας, συνιστά μια ολέθρια εξέλιξη για την οποία ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος είχε προειδοποιήσει μήνες πριν.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες, διότι το κυβερνητικό επιτελείο επέλεξε να ενισχύσει μόνο μια αεροπορική εταιρεία, αντί να ενισχύσει αναλογικά όλες τις ελληνικές εταιρείες του κλάδου.
Δημιουργώντας έτσι συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού και οδηγώντας υγιείς ομίλους και τους χιλιάδες εργαζόμενους και προμηθευτές τους στην κατάρρευση. Κατάρρευση που επήλθε ακριβώς λόγω των κυβερνητικών απαγορεύσεων και της αποτροπής έλευσης Ρώσων πολιτών με τα θέματα της βίζας και γενικώς της αυτοκτονικής πολιτικής της κυβέρνησης έναντι της Ρωσίας.

Η κυβέρνηση «σκοτώνει» πάλι την Μακεδονία, βάζει για ακόμα μια φορά στο στόχαστρο την Χαλκιδική, πάλι αφήνει την Βόρειο Ελλάδα στην εγκατάλειψη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ “ΔΕΛΤΑ”
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ “ΚΥΡΩΣΕΙΣ” ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ