ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ: “ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΑΠΤΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ”

Ελληνική Λύση

ΠΕΜΠΤΗ 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ: “ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΑΠΤΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ”

Άλλη μια δικαίωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ συνιστά η δήλωση της Κομισιόν ότι οι κυβερνήσεις των κρατών – μελών μπορούν αυτόνομα να διαπραγματευτούν για τα εμβόλια των χωρών τους χωρίς παρέμβαση από την Ευρώπη, απαντώντας συγκεκριμένα για το ρωσικό και το κινεζικό εμβόλιο!

Δυστυχώς η κυβέρνηση για άλλη μια φορά παρά την επικοινωνιακή της προσπαθεί να συγκαλύψει τα εγκληματικά της λάθη εκτίθεται ανεπανόρθωτα.

Ο πρωθυπουργός δηλώνει ότι η «μικρή Ελλάς» δεν μπορεί να διαπραγματευτεί απευθείας με τις φαρμακοβιομηχανίες και η Κομισιόν τον αδειάζει λέγοντας ότι μπορεί.
Μετά απ’ όλα αυτά, αποδεικνύεται ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση του και δε θέλουν και δεν μπορούν να δώσουν λύση στο ζήτημα της πανδημίας.

Η «εμμονή» λοιπόν της Νέας Δημοκρατίας στο εμβόλιο Pfizer δημιουργεί πλέον «υποψίες εξάρτησης» και εγκληματικής ανικανότητας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΒασίλης Βιλιάρδος – Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου 04/03/2021
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ