ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ελληνική Λύση

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το λεγόμενο «Φόρουμ για τα ανθρώπινα δικαιώματα» το οποίο διεξάγεται αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη, συνιστά μία ασύλληπτη, αλλά και εθνικά επικίνδυνη πρόκληση.

Πρόκειται για μία συγκέντρωση ψευτομακεδόνων που διαπράττουν ανθελληνικές ενέργειες εδώ και δεκαετίες, μαζί με Τούρκους που προωθούν το μύθευμα της δήθεν «Τουρκικής μειονότητας» στη Θράκη, την οποία επέτρεψε η κυβέρνηση!

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε «τουρκική», ούτε φυσικά «μακεδονική» μειονότητα. Όσοι υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, αποτελούν εθνικό κίνδυνο και απεργάζονται εθνικό ακρωτηριασμό.

Η ανοχή την οποία επιδεικνύει η Ν.Δ. απέναντι σε όσους επιβουλεύονται την εθνική ακεραιότητα της πατρίδας μας, είναι τουλάχιστον εγκληματική.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ» ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΒΑΘΜΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ STANDARD & POOR’S ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΩΛΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΟΙ ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΙΣ “ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ” ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ