ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ: ΜΟΝΟΝ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ) ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Ελληνική Λύση

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ: ΜΟΝΟΝ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ) ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Περισσότεροι από 60 ευρωβουλευτές απαίτησαν από την Ευρώπη να επιβάλει κυρώσεις στο Αζερμπαϊτζάν και στο καθεστώς του σφαγέα Ιλχάμ Αλίεφ για την συνεχιζόμενη εθνοκάθαρση των Αρμενίων στο Αρτσάχ. Δυστυχώς, από την πλευρά της Ελλάδας, συμμετείχε μόνον ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης Εμμανουήλ (Φραγκούλης) Φράγκος, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά τη συνέπεια του στη μάχη υπέρ των εθνικών συμφερόντων.

Η στάση των άλλων Ελλήνων ευρωβουλευτών δεν συνιστά μόνο εθνική ντροπή, αλλά και εθνικό κίνδυνο. Όπως έχει διδάξει η ιστορία, έπειτα από τους Αρμένιους, στο στόχαστρο των «δυνάμεων της βαρβαρότητας», θα βρεθούν οι Έλληνες.

Είναι αδιανόητο να υπάρχουν Έλληνες που εξελέγησαν από τον ελληνικό λαό, και αντί να υπηρετούν το εθνικό συμφέρον, να υποτάσσονται σε πολιτικές εκμαυλισμού, απόρροια βαθύτατης διαφθοράς.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Ομιλία στη Βουλή 21/09/2023
Επόμενο άρθροΜαρία Αθανασίου – Ολομέλεια (Δευτερολογία Σ/Ν Κοινωνικής Ασφάλισης) 22/09/2023