ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ

Ελληνική Λύση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ

«Την τετραετία δώσαμε μεγάλη έμφαση στη στήριξη του αγροτικού κόσμου» ισχυρίστηκε ο Πρωθυπουργός κατά την επίσκεψη του στην Λάρισα.

Η συγκεκριμένη δήλωση αποδεικνύει ότι από την εγκατάλειψη των Ελλήνων αγροτών, κτηνοτρόφων, αλιέων και του συνόλου της πρωτογενούς παραγωγής, περάσαμε στην αναίσχυντη προεκλογική εξαπάτηση.

Η αλήθεια είναι ότι από τα 52 δισεκατομμύρια που δανείστηκε η Ελλάδα και από τους πόρους του περιβόητου ταμείου ανάκαμψης, μόλις ένα ελάχιστο μέρος κατευθύνθηκε στην πρωτογενή παραγωγή. Εκατοντάδες εκατομμύρια δόθηκαν ως ενισχύσεις για τα καύσιμα των εφοπλιστών, ψίχουλα για τους αγρότες!

Η Ν.Δ. με την εγκληματική της πολιτική έδωσε την χαριστική βολή στους Έλληνες παραγωγούς, που ήδη είχαν εγκαταλειφθεί από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ – ΣυΡιζΑ. Τα τέσσερα χρόνια της κυβέρνησης Ν.Δ., η Ελλάδα το μόνο που «παρήγαγε», ήταν δάνεια και ελλείμματα.

Για την Ελληνική Λύση η παραγωγική ανασυγκρότηση, η ενίσχυση αγροτών, κτηνοτρόφων, πτηνοτρόφων, αλιέων και του συνόλου της πρωτογενούς παραγωγής συνιστά «πολιτική αυταξία».

Αγωνιζόμαστε για μία Ελλάδα Αυτεξούσια και Αυτοδύναμη. Μία Ελλάδα που θα παράγει πλούτο ο οποίος θα μοιράζεται δίκαια στους Έλληνες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Επόμενο άρθροΘέμα: Αναδρομική πληρωμή του επιδικασθέντος από τον Άρειο Πάγο νοσοκομειακού επιδόματος των τέως ιατρών ΙΚΑ