ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Η σαρωτική νίκη της Τζώρτζια Μελόνι αποδεικνύει ότι η Κομισιόν, οι Βρυξέλλες, αλλά και πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες δεν έχουν καταλάβει ότι οι λαοί της Ευρώπης βρίσκονται στο όριο της δυστυχίας, της ανέχειας και της πείνας, λόγω των αντιευρωπαϊκών και αντιλαϊκών πολιτικών.

Οι «αυτοκτονικές» κυρώσεις κατά της Ρωσίας, η αδυναμία της ΕΕ να διαδραματίσει κυρίαρχο ρόλο στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και να μετατρέπεται σε έρμαιο των αμερικανικών συμφερόντων, λειτουργεί διαλυτικά για το λεγόμενο «Ευρωπαϊκό οικοδόμημα».

Οι ηγέτες της Ευρώπης πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι το ευρωπαϊκό συμφέρον υπερέχει οποιοδήποτε «άλλου», συμπεριλαμβανομένου και του αμερικανικού.

Μπορεί οποιοσδήποτε από εμάς να διαφωνεί με δηλώσεις «ξεπλύματος» του φασισμού, ωστόσο στις δημοκρατίες αποφασίζουν οι λαοί για το μέλλον τους. Εμείς μπορούμε να αξιολογήσουμε, να κρίνουμε και να επικρίνουμε δηλώσεις και θέσεις. Αυτό όμως αφορά εμάς. Οι Ιταλοί αποφάσισαν κυρίαρχα για το μέλλον τους.

Μένει να αποδειχθεί εάν η νέα κυβέρνηση της Ιταλίας όντως ακολουθήσει φιλολαϊκή πολιτική ή εάν θα αποδειχθεί μία «βαλβίδα αποσυμπίεσης» του συστήματος προκειμένου να συνεχίσει να προωθείται η ατζέντα της πράσινης ανάπτυξης, του μεταναστευτικού, της φτωχοποίησης, της «υποχρεωτικότητας», της υποταγής της Ευρώπης στις ΗΠΑ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Ανάθεση της διαδικασίας υποβολής αίτησης προς τα ΚΕΠΑ υπέρ των ΑμεΑ στα ΚΕΠ της χώρας
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΗΣ SIEMENS