ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Ελληνική Λύση

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Για ακόμα μια φορά η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύει πως δεν έχει την παραμικρή επαφή με την πραγματική οικονομία, αλλά δεν διαθέτει και σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδας που είναι η μόνη διέξοδος από τον επερχόμενο οικονομικό όλεθρο.

Η κυβέρνηση που με τις οριζόντιες απαγορεύσεις οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας έχει καταστρέψει την πραγματική οικονομία, ανακοίνωσε μέτρα «επιδότησης της ανεργίας» και της «μη λειτουργίας» των επιχειρήσεων, με σκοπό να μεταθέσει χρονικά τα λουκέτα στην αγορά τα οποία ίδια προκαλεί με την πολιτική της.

Αγνοεί πλήρως τους εργαζόμενους που βρίσκονται πλέον στα όρια της εξαθλίωσης (εστίαση – τουρισμός, εμπόριο), τους μακροχρόνια ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους που λόγω της καθολικής απαγόρευσης έχουν μηδενικό εισόδημα.

Στερείται οράματος για την πραγματική επανεκκίνηση της οικονομίας που η ίδια κατέστρεψε. Την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής, της βιομηχανίας, της μεταποίησης, κάθε μοχλού παραγωγής πραγματικού πλούτου που είναι απαραίτητος για να αναστραφεί η πορεία προς την καταστροφή.

Δανείζεται κολοσσιαία πόσα υποθηκεύοντας τις επόμενες γενιές, όχι για να δημιουργήσει ανάπτυξη, αλλά για να καθυστερήσει την ανεξέλεγκτη έκρηξη της ανεργίας και την χρεωκοπία εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ απευθύνει ύστατη έκκληση στην κυβέρνηση να άρει κάθε μορφή απαγόρευσης στην οικονομική δραστηριότητα. Να λειτουργήσει στους άξονες του εθνικού προστατευτισμού και οικονομικού πατριωτισμού ώστε η Ελλάδα να παράξει πλούτο για να ανταπεξέλθει και να ανεξαρτητοποιηθεί από την μέγγενη του χρέους.

Να προβεί άμεσα στην δημιουργία «τράπεζας κόκκινων δανείων» (Bad Bank) ώστε να εμποδίσει τον αφελληνισμό και την εκποίηση χιλιάδων ελληνικών επιχειρήσεων σε αγνώστου ταυτότητας funds του εξωτερικού που αγοράζουν μεθοδικά το ιδιωτικό χρέος σε εξευτελιστικά επίπεδα από τις συστημικές τράπεζες.

Οτιδήποτε άλλο συνιστά πλέον μεθοδευμένη καταστροφή του λαού και της πατρίδας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΒασίλης Βιλιάρδος – Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου 11/03/2021
Επόμενο άρθροKυριάκος Βελόπουλος – Ομιλία στη Βουλή 11/03/2021