ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Μετά την δημοσιοποίηση των πρακτικών της επιτροπής λοιμωξιολόγων, τα οποία η κυβέρνηση διαβεβαίωνε εντός Βουλής ότι «δεν υπάρχουν», παρά την απαίτηση της Ελληνικής Λύσης να δοθούν αμέσως στην δημοσιότητα, αποδεικνύεται ότι η ΝΔ εργαλειοποίησε την πανδημία για ίδιον πολιτικό – και όχι μόνον – όφελος.

Η προσπάθεια εξαθλίωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων προς όφελος πολυεθνικών, η ισοπέδωση των εργασιακών δικαιωμάτων, οι σκανδαλώδεις απ’ ευθείας αναθέσεις και διαγωνισμοί, όπως και η αυταπόδεικτη πλέον επιβολή κυβερνητικών αποφάσεων στους «ειδικούς», συνιστούν μείζον πολιτικό, οικονομικό και εθνικό θέμα. Η Ελληνική Λύση θα αναζητήσει εξηγήσεις και ευθύνες, σε όλα τα επίπεδα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ “ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ”
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ κ. ΑΘΗΝΑΣ ΛΙΝΟΥ