ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ FITCH

Ελληνική Λύση

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ FITCH

Σε αντίθεση με την «τεχνητή ευφορία» που καλλιεργεί η κυβέρνηση, ο οίκος αξιολόγησης Fitch διατήρησε αμετάβλητη την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας στη βαθμίδα «ΒΒ», πέραν της «θετικής προοπτικής» που διαβλέπει.

Το ότι τα ελληνικά ομόλογα μετά από μία δεκαετία θυσιών και δυόμιση χρόνια διακυβέρνησης της Ν.Δ. απέχουν μόλις δύο βαθμίδες από την κατηγορία των «σκουπιδιών», επιβεβαιώνει την Ελληνική Λύση που απαιτεί άμεση αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου.

Εάν η Ελλάδα δεν παράξει πλούτο και δεν ανατρέψει το αρνητικό εμπορικό ισοζύγιο, είναι καταδικασμένη να παραμείνει έρμαιο δανεισμού, με μία οικονομία εξαρτημένη από κερδοσκοπικά παιχνίδια.

Μόνον η ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής και μία διαχείριση βασισμένη στις αρχές του εθνικού προστατευτισμού και του οικονομικού πατριωτισμού μπορεί να αναβαθμίσει πραγματικά την ελληνική οικονομία και την ποιότητα ζωής των Ελλήνων.

Η οικονομική εξάρτηση οδηγεί σε πολιτική εξαρτήσεων και εθνικών υποχωρήσεων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Στα συρτάρια η κυβερνητικά υποσχόμενη εξυγίανση των Ναυπηγείων Ελευσίνας
Επόμενο άρθροΘέμα: Διαμαρτυρίες κατοίκων και Συλλόγων του Δήμου Κηφισιάς για την ανακατασκευή του Α/Κ (Ανισόπεδου Κόμβου) Βαρυμπόμπης και για την εγκατάσταση διοδίων στους Α/Κ Βαρυμπόμπης-Αγίου Στεφάνου