ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΣΕΑ

Ελληνική Λύση

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΣΕΑ

Στις 2 Αυγούστου ο υπουργός μετανάστευσης και ασύλου Νότης Μηταράκης δήλωνε ότι «πλέον το μεταναστευτικό δεν απασχολεί τους Έλληνες πολίτες».

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 17 Αυγούστου, υπουργός προστασίας του πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος χαρακτήριζε το μεταναστευτικό ως θέμα με «ύπουλη συμπεριφορά», προαναγγέλλοντας ότι «θα το αναδείξει σε διεθνές επίπεδο».

Εντέλει, η «κατόπιν εορτής συνεδρίαση» κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να επεκταθεί ο φράχτης στον Έβρο, πρόταση που είχε καταθέσει η ελληνική λύση από το 2019, πλήρως κοστολογημένη και με πραγματικό τείχος. Με το 1/3 μάλιστα του κόστους συγκριτικά με την πραγματοποιηθείσα δαπάνη της κυβέρνησης, που τότε μας διαβεβαίωνε ότι ο φράχτης λίγων χιλιομέτρων είναι «υπεραρκετός»!

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. πρέπει να είναι η μοναδική κυβέρνηση παγκοσμίως που καταγγέλλει «υβριδικό πόλεμο», αλλά περιμένει να τελειώσουν οι διακοπές των υπουργών για να τον αντιμετωπίσει.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία των κτηνοτροφικών Μονάδων και απότομη αύξηση στα σφάγια ένεκα του αυξημένου κόστους παραγωγής
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥ