ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Απέναντι στην κυβερνητική ανικανότητα που οδηγεί την οικονομία και την κοινωνία σε κατάρρευση, οι Έλληνες ας προτάξουμε την αλληλεγγύη μας. Ο οικονομικός πατριωτισμός και ο εθνικός προστατευτισμός που η κυβέρνηση αρνείται να εφαρμόσει, ας γίνει πράξη από εμάς τους Έλληνες. Αγοράζουμε μόνο ελληνικά προϊόντα, από ελληνικές εταιρείες, κάνουμε πράξη το εμπάργκο στην Τουρκία που αρνείται να επιβάλλει η κυβέρνηση.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ από την πλευρά της, θα συνεχίσει να πιέζει την κυβέρνηση για την πλήρη εφαρμογή των 240 δόσεων, την χρηματοδότηση της πραγματικής οικονομίας, των ελληνικών επιχειρήσεων και των εργαζομένων, αντί των «αρεστών», της δήθεν πράσινης ανάπτυξης και του παρασιτικού καπιταλισμού της διαπλοκής.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θα αγωνιστεί ώστε το ταμείο ανάκαμψης να φέρει ανάκαμψη στην Ελλάδα και τους Έλληνες και όχι στους εγκάθετους γερμανικών πολυεθνικών, επαγγελματιών της μετανάστευσης και των δήθεν «ανθρωπιστών με το αζημίωτο».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Πλημμελείς έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας στους λαθρομετανάστες υπό συνθήκες περιοριστικών μέτρων λόγω κορωνοϊού
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ