ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Ελληνική Λύση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Η κυβέρνηση είχε 12 ολόκληρους μήνες για να προετοιμαστεί, ώστε το άνοιγμα του τουρισμού να είναι παραγωγικό και όχι καταστροφικό.

Στην πραγματικότητα, με τα εγκληματικά τους λάθη και τις παλινωδίες τους δεν υποθηκεύουν μόνο την τρέχουσα τουριστική περίοδο, αλλά αμαυρώνουν και το όνομα της Ελλάδας διεθνώς.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ από τον Απρίλιο του 2020 καλούσε την κυβέρνηση να ενισχύσει την πρωτοβάθμια περίθαλψη και τις δομές υγείας, ειδικά στις τουριστικές περιοχές που δέχονται πολλαπλάσιους επισκέπτες από τους μόνιμους κατοίκους.

Αντ’ αυτού, προτίμησαν να μοιράσουν λεφτά σε «λίστες» για να αποκτήσουν επικοινωνιακή ασυλία, πράττοντας ουδέν για να διασφαλιστούν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.
Το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα παρά την καταστροφή που προκάλεσαν, οι κυβερνώντες προετοιμάζουν την αποδόμηση του ΕΣΥ, ειδικά στην περιφέρεια, αποδεικνύει ότι είναι επικίνδυνοι για τον τόπο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΦΟΝΙΚΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ “ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ” ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ