ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΡΕΥΝΑ” ΤΟΥ κ. ΚΑΛΥΒΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΩΝ 200 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

Ελληνική Λύση

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΡΕΥΝΑ” ΤΟΥ κ. ΚΑΛΥΒΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΩΝ 200 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

Ο καθηγητής και μέλος του «επιστημονικού συμβουλίου» του ΕΛΙΑΜΕΠ, κ. Στάθης Καλύβας, σε ντοκιμαντέρ για τα 200 χρόνια της εθνεγερσίας, ακρωτηρίασε την ιστορία του Ελληνικού έθνους, ταυτίζοντας την με την ύπαρξη του νεότερου ελληνικού κράτους.

Το γεγονός ότι καθηγητές όπως ο κ. Καλύβας αποτελούν προνομιακούς συνομιλητές της εξουσίας και χαίρουν υπερπροβολής από τα ΜΜΕ, δικαιολογεί την κατάντια του ελληνικού κράτους.

Η Ελλάδα χρειάζεται φωνές που να αντιλαμβάνονται την αξία της εθνικής μας κληρονομιάς, η οποία είναι η βάση του ανθρωποκεντρικού πολιτισμού. Οι φωνές εθνομηδενισμού δεν ζημιώνουν μόνο το Έθνος, αλλά στρώνουν το χαλί για την επέλαση της βαρβαρότητας.

Η αδιάλειπτη συνέχεια του ελληνισμού από τον μινωικό πολιτισμό, την κλασική αρχαιότητα, το Βυζάντιο έως και σήμερα, αμφισβητήθηκε μόνον από εχθρούς της ανθρωπότητας. Οι οποίοι πάντα αποτελούσαν και εχθρούς της Ελλάδας και του ελληνισμού.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Νομοθετική ρύθμιση για ένταξη του κλάδου των Ξεναγών στους δικαιούχους του επιδόματος ανεργίας του ΟΑΕΔ
Επόμενο άρθροΘέμα: Αρρυθμίες με τις συντάξεις αναπηρίας αγροτοκτηνοτρόφων