ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ

Ελληνική Λύση

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ

Ο αντιπρόεδρος της πακιστανικής εθνοσυνέλευσης Κασίμ Χαν Σουρί μαζί με ομοεθνείς του που ζουν στην Ελλάδα, προέβησαν σε μία πρωτοφανή, οργανωμένη πρόκληση σε ελληνικό έδαφος.

Φθάνοντας στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ο Σουρί, παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων από το Πακιστάν, επιδόθηκε σε παραλήρημα μίσους κατά της Ινδίας, την στιγμή που πακιστανικές ρατσιστικές οργανώσεις δολοφονούν αδιάκριτα τους μη ισλαμιστές κατοίκους της περιοχής!

Το ελληνικό κράτος δεν μπορεί πλέον να παριστάνει ότι δεν βλέπει. Κηρύγματα μίσους με ισλαμιστική ρητορική, που μάλιστα μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τις σχέσεις της Ελλάδας με την φίλη Ινδία, είναι παράνομα.

Ο αντιπρόεδρος της πακιστανικής εθνοσυνέλευσης πρέπει άμεσα να κηρυχθεί ανεπιθύμητο πρόσωπο και οι συνεργοί του πρέπει να εντοπιστούν και να απελαθούν.

Η ισλαμιστική ρητορική την ώρα που στην Ελλάδα εντοπίζονται πυρήνες Τζιχαντιστών, συνιστά ευθεία απειλή κατά της εθνικής μας ασφάλειας. Απειλή που πρέπει να αντιμετωπιστεί, πριν να είναι αργά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΡΙ ΜΕΘ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΜΗ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ