ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ

Ελληνική Λύση

ΤΡΙΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ

Ο πρόεδρος του ΣυΡιζΑ κ. Αλέξης Τσίπρας κάλεσε από το βήμα της Βουλής τους πολίτες «να αντισταθούν στη χυδαία αισχροκέρδεια και την εκμετάλλευση του μόχθου τους, στη διανομή ιματίων τους και στη συνένοχη κυβέρνηση Μητσοτάκη», αναφερόμενος στη ληστρική Ρήτρα Αναπροσαρμογής.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που η κυβέρνηση του το 2017 δια στόματος του τότε αρμόδιου Υπουργού Ενέργειας κ. Γ. Σταθάκη περιέγραφε το «όφελος των καταναλωτών από την λειτουργία του Χρηματιστηρίου Ενέργειας»!

Το επόμενο «βήμα» για τον κ. Τσίπρα είναι να βγει και να καταγγείλει την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών που ο ίδιος ψήφισε και την Ν.Δ. που την τηρεί ευλαβικά!

Η αλήθεια είναι ότι και για την ληστεία των Ελλήνων μέσω των λογαριασμών ρεύματος, οι ένοχοι έχουν ονοματεπώνυμο: ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Τι συμβαίνει με την συνταγογράφηση της βιταμίνης “D”, όπου αφορά στις παθήσεις που σχετίζονται με τον θυρεοειδή αδένα
Επόμενο άρθροΘέμα: Καθυστέρηση υλοποίησης σχεδίων παραγωγικών επενδύσεων στον τομέα της υδατοκαλλιέργειας της χώρας υπό το πρίσμα των ανατιμήσεων