ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
Στην γνωστή ιστοσελίδα indymedia βρίσκονται ακόμα αναρτημένα τα ονόματα και οι διευθύνσεις κατοικίας Ελλήνων αστυνομικών, παρά την εισαγγελική παρέμβαση.
Αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν να εξαφανίζονται μέσα σε λίγα λεπτά αναρτήσεις πολιτών που εκφράζουν διαφορετική γνώμη χωρίς να παραβιάζουν κανέναν νόμο, αλλά αυτή η άθλια στοχοποίηση αστυνομικών να παραμένει ακόμα αναρτημένη.
Φαίνεται ότι παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες περί «κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου», το παρακράτος συνεχίζει να χαίρει πρωτοφανούς ασυλίας από τη Ν.Δ.
Δεν μπορεί η στοχοποίηση, η βία κατά αστυνομικών, κατά δημόσιων υπηρεσιών, κατά θεσμών της πολιτείας να είναι πλημμελήματα και οι όποιοι συλληφθέντες απλά να παίρνουν μια τακτική δικάσιμο και να σκέφτονται την επόμενη επίθεση τους.
Δεν υπάρχει καλή ή κακή βία, καλή ή κακή βόμβα μολότοφ. Δεν χωρά άλλη πολιτική αδράνεια, θα υπάρξουν θύματα ανυποψίαστοι πολίτες.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ