ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Γ.Γ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Γ.Γ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ

Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού, Θανάσης Κοντογεώργης ισχυρίστηκε σήμερα το πρωί ότι έχουν πραγματοποιηθεί 1,3 εκατομμύρια εμβολιασμοί.

Πρόκειται για «δημιουργική λογιστική» και στο εμβόλιο προκειμένου να δημιουργηθούν εσφαλμένες εντυπώσεις. Η αλήθεια είναι ότι τα εμβόλια δεν είναι μονοδοσικά και ως εμβολιασμένος θεωρείται ο πολίτης που έχει κάνει και τις δύο δόσεις των συγκεκριμένων εμβολίων. Ο πραγματικός αριθμός λοιπόν των εμβολιασμένων είναι 406,000.

Όταν γίνεται λαθροχειρία ακόμα και στους αριθμούς που σχετίζονται με τον εμβολιασμό, τότε εύλογα δημιουργείται ανασφάλεια στους πολίτες και για τις διαβεβαιώσεις περί «ασφαλούς εμβολίου» που δίνει η ίδια η κυβέρνηση. Η οποία έχει αποτύχει παταγωδώς ακόμα και στον τομέα που η ίδια είχε παρουσιάσει ως «πανάκεια» και ως «εθνικό στοίχημα».

Δυστυχώς από τα «στοιχήματα» της κυβέρνησης, χαμένη είναι η ίδια η Ελλάδα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – “ΔΩΡΟ” ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!
Επόμενο άρθροΘέμα: Πρόσβαση ασθενών βαρέων νευρολογικών νοσημάτων – συνδρόμου ALS σε συνταγογραφημένη φαρμακευτική αγωγή