ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ LNG ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Ελληνική Λύση

ΤΡΙΤΗ 03 ΜΑΪΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ LNG ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Αλεξανδρούπολη και τα εγκαίνια του νέου σταθμού LNG, δήλωσε σε πανηγυρικό τόνο ότι η Ελλάδα έχει φροντίσει για τη δική της ενεργειακή επάρκεια και είναι πρόθυμη να συνδράμει και γειτονικά κράτη. Σημειώνοντας μάλιστα ότι η νέα πλωτή δεξαμενή στη Ρεβυθούσα προσθέτει 155.000 κυβικά μέτρα και η νέα δεξαμενή στην Αλεξανδρούπολη 154.000 κυβικά μέτρα.

Όλα αυτά, τη στιγμή που οι ανάγκες της Ελλάδας σε φυσικό αέριο υπολογίζονται στα 7,5 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα ετησίως, ενώ αυτές της Βουλγαρίας στα 3 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα αντίστοιχα!

Γίνεται πλέον απολύτως κατανοητό ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε ένα παράλληλο σύμπαν, με τερατώδεις ισχυρισμούς που γίνονται μόνον για τις ανάγκες τις επικοινωνίας και της εξαπάτησης των Ελλήνων πολιτών που βλέπουν τις περιουσίες τους να χάνονται και τις επιχειρήσεις τους να πτωχεύουν από την ανεξέλεγκτη αύξηση του κόστους ενέργειας και των οριζόντιων ανατιμήσεων.

Ακόμα και με το τριπλάσιο σε κόστος αμερικανικό LNG, η Ελλάδα δεν μπορεί να καλύψει ούτε τις δικές της ανάγκες, πολλώ δε να ενισχύσει και τις γειτονικές χώρες όπως ισχυρίζονται τα κυβερνητικά στελέχη.

Η συνεχιζόμενη εξαπάτηση των πολιτών με ψεύτικες υποσχέσεις αντί για άμεσες λύσεις, δείχνει ότι η κυβέρνηση λειτουργεί προς όφελος των κερδοσκόπων και όχι των Ελλήνων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Έκκληση των εκτροφέων σπάνιων, αυτοχθόνων και αρχέγονων φυλών αγροτικών ζώων για στήριξη από την Πολιτεία ενόψει της έκρηξης της ακρίβειας
Επόμενο άρθροΘέμα: Υποστελεχωμένο και άρρυθμα λειτουργεί το Κ.Υ. Καστορείου Λακωνίας