ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ Κ. ΔΕΝΔΙΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΟ ΔΔ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Ελληνική Λύση

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ Κ. ΔΕΝΔΙΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΟ ΔΔ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, αποκάλυψε ότι η Ελλάδα είναι μεταξύ των χωρών που προσυπέγραψαν το αίτημα για την έναρξη έρευνας από το δικαστήριο της Χάγης αναφορικά με την διάπραξη εγκλημάτων πολέμου στην Ουκρανία.

Για άλλη μια φορά η Ν.Δ. «σέρνει» την Ελλάδα χωρίς καμία προγενέστερη συνεννόηση με τις πολιτικές δυνάμεις, σε ευθεία αντιπαράθεση με την Ρωσία.

Η κυβέρνηση όμως δεν θέτει αντίστοιχο θέμα για τα συνεχιζόμενα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που η Τουρκία διαπράττει στην Κύπρο, την Συρία, το Ιράκ, την Λιβύη και το Αρτσάχ.

Αντί να επιδείξουμε αντίστοιχη ωριμότητα με αυτή του Ισραήλ, επιλέγουμε τον ρόλο του «χρήσιμου ηλίθιου» την ώρα που η Τουρκία καρπώνεται τα ωφέλη του «επιτήδεια ουδέτερου».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΚομνηνός Γεώργιος, Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης – Παράσταση της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας “ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟ ΚΑΡΑ – ΠΟΥΡΟΥΝ”
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΡΓΙΑΔΗ