Κομνηνός Γεώργιος, Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης – Παράσταση της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας “ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟ ΚΑΡΑ – ΠΟΥΡΟΥΝ”

Ο Πολιτευτής Ά Θεσσαλονικης και Τομεάρχης Πολιτισμού της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ κ. Κομνηνός Γεώργιος τίμησε με την παρουσία του την μουσικοϊστορική αφιερωματική παράσταση της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας.

Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το μουσικό εργαστήρι του συλλόγου ποντίων Σταυρούπολης “ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ” υπό την αιγίδα του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης και της διεύθυνσης αντιδημαρχίας πολιτισμού κάλεσαν το κοινό σε μία μουσικοϊστορική αφιερωματική παράσταση εν όψει των 100 χρόνων της Μικρασιατικής καταστροφής, με τίτλο “ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟ ΚΑΡΑ – ΠΟΥΡΟΥΝ”.

100 χρόνια από τις άθλιες συνθήκες παραμονής των Ποντίων και Μικρασιατών στα λοιμοκαθαρτήρια της Μακρονήσου του Καραμπουρνακίου και της Κέρκυρας, την Κυριακή 20/3/22 στο Καραπαντσειο πολιτιστικό κέντρο των Αμπελόκηπων.

Στην ερμηνεία παρευρέθηκαν οι: Πάτερ Πολύκαρπος Κοντοζίδης και Μιχαηλίδης Γιάννης. Κεμανές και λύρα Πουλαντζακλής Γιώργος, ιδέα και κείμενα Πουλαντζακλής Γιώργος, Συντονιστής ο δημοσιογράφος Φόρης Πεταλίδης.

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΚΥΒEΡΝΗΣΗ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ OΧΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ Κ. ΔΕΝΔΙΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΟ ΔΔ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ