ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ

Ελληνική Λύση

ΣΑΒΒΑΤΟ 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ

Ο υπουργός μετανάστευσης και ασύλου δήλωσε ότι δεν μπορεί να θεωρούνται «πρόσφυγες» αυτοί που συνοδεύονται από τουρκικά πολεμικά πλοία. Δηλαδή, ο αρμόδιος υπουργός της κυβέρνησης ομολογεί πως έχει δοθεί παρανόμως καθεστώς ασύλου σε χιλιάδες αλλοδαπούς που εισέβαλαν στην Ελλάδα συνοδεία τουρκικών πολεμικών πλοίων, επιβεβαιώνοντας τις καταγγελίες της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.

Μετά από αυτή την παραδοχή, η κυβέρνηση οφείλει να αναιρέσει το καθεστώς ασύλου σε όποιον αλλοδαπό εισήλθε παράνομα από τα ανατολικά θαλάσσια και χερσαία σύνορα της χώρας. Αφού είναι τεκμηριωμένο πως άπαντες εισήλθαν με την βοήθεια των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Γεγονός που συνιστά μέγα εθνικό κίνδυνο.

Καλούμε τώρα την κυβέρνηση να εφαρμόσει την πρόταση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για την δημιουργία δομών σε ακατοίκητα νησιά όπου θα μεταφερθούν όλοι οι παρανόμως εισελθόντες έως την τελική απέλαση.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Συζήτηση για την πανδημία (Δευτερολογία) 02/04/2021
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΦΡΑΓΚΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ