ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΝΔ- ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ

Ελληνική Λύση

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΝΔ- ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης καταγγέλλει σήμερα την ύπαρξη «παρακράτους», ενώ το κόμμα του είναι αυτό που ψήφισε μαζί με τη Ν.Δ. Τόσο το νομοσχέδιο – σκάνδαλο για τις παρακολουθήσεις, όσο και το 80% των νομοσχεδίων της κυβέρνησης.

Ταυτόχρονα, ο ΣυΡιζΑ αποσιωπά το μέγα σκάνδαλο κατασκοπείας εις βάρος 17 Ελλήνων βουλευτών, πολύ εκ των οποίων μέλη εθνικά ευαίσθητων επιτροπών, διότι έγινε επί των ημερών του! Μαζί του, σιωπούν ανεξήγητα τόσο η Ν.Δ. όσο και το εσχάτως «εθνικά ευαίσθητο» ΠΑΣΟΚ.
Είναι πλέον προφανές ότι Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ουδόλως ενδιαφέρονται για την διαφάνεια και το εθνικό συμφέρον. Μόνο τους μέλημα είναι η κομματική τους επιβίωση και η καρέκλα της εξουσίας.

Η Ελληνική Λύση είναι η μόνη πολιτική δύναμη που κατήγγειλε έγκαιρα τόσο το σκάνδαλο κατασκοπείας εις βάρος Ελλήνων βουλευτών, απαιτώντας παράλληλα την πλήρη διερεύνηση όλων των υποθέσεων και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

Είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη που έχει το ηθικό πλεονέκτημα να θωρακίσει το κράτος και να εξαρθρώσει το παρακράτος διότι ουδέποτε συμμετείχαμε στις υπόγειες συναλλαγές για την αμφίδρομη στήριξη αντιλαϊκών και εθνικά επαίσχυντων νομοσχεδίων.

ΥΓ: Ο ευρωβουλευτής και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ας συνεννοηθεί πρώτα με τους βουλευτές του οι οποίοι αμφισβητούν δημόσια τις καταγγελίες του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΣοφία Ασημακοπούλου, Δραπετσώνα – Προσφορά τροφίμων στον Άγιο Φανούριο Δραπετσώνας
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΝΕΚΡΩΝ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ